Najlepší kotlíkový guľáš z bravčového a hovädzieho mäsa so zemiakmi recept

Domov >>  Recepty << Polievky << Najlepší kotlíkový guľáš z bravčového a hovädzieho mäsa so zemiakmi recept


PRÍSADY:

  • bravčové mäso pol kila
  • hovädzie mäso pol kila
  • mletá rasca
  • mletá červená paprika jedna polievková lyžica
  • soľ
  • cibuľa 2 kusy
  • mleté čierne korenie
  • bravčová masť 3 polievkové lyžice
  • zemiaky jedno kilo
  • pohár leča

POSTUP:

Nakrájanú cibuľu zľahka opečieme na masti a pridáme nakrájané na kocky hovädzie a bravčové mäso s chvíľku smažíme. Následne okoreníme, osolíme a pridáme rascu, papriku, majoránku, zalejeme vodou a varíme až pokiaľ mäso nie je polomäkké. Potom pridáme lečo a nakrájané zemiaky. Varíme až pokiaľ nie je mäso uvarené.